Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben je onlangs overgestapt naar de draadloze AirPods van Apple en snap je er helemaal niets van? Met deze tips haal jij het beste uit je AirPods!

Door de komst van AirPods en andere draadloze oortjes zijn we eindelijk af van het probleem dat het snoertje in de knoop zit of dat ze snel stuk gaan. Weet je ook wat de AirPods nog meer kunnen? Je leest het hier! 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De vier kleuren

Er zit een led-lampje in de AirPods die vier verschillende kleuren kan hebben. 

  • Groen betekent volledig opgeladen
  • Oranje betekent niet volledig opgeladen
  • Amber betekent dat de accu van de case erg laag is
  • Wit betekent dat de AirPods klaar zijn om gekoppeld te worden

Hoe vol zijn je AirPods en case?

Er zijn twee verschillende manieren om dit te checken. De eerste optie is om de AirPods in de buurt van de case te houden en de deksel open te doen. Er verschijnt dan een bedieningspaneel waar ook het batterijniveau van zowel de AirPods als de case staat. De andere optie is door naar de batterijwidget te navigeren op je iPhone. Als je deze widget vast hebt staan dan veeg je op je homescreen naar rechts en dan zie het batterijpercentage van alle gekoppelde apparaten.  

Hey Siri!

Doordat het snoer mist, heb je geen fysieke knoppen meer zoals de geluidsknop die we altijd gewend waren. Gelukkig hebben we Siri om opdrachten te geven. Je activeert Siri door twee keer snel achter elkaar op de bovenkant van een Airpod te tikken. Daarna kan je Siri zoals je gewend bent een opdracht geven.

Neem even pauze

In alle AirPods zit een sensor. Deze sensor herkent wanneer je de AirPod uit je oor haalt en op dat moment wordt de audio automatisch gepauzeerd. 

Bellen

Uiteraard kan er met de AirPods ook gewoon gebeld worden. Net zoals bij oortjes met snoer hoor je de telefoon overgaan in de AirPods. Tik twee keer op de bovenkant van de AirPod om een gesprek op te nemen. Door nogmaals twee keer te tikken kan je ook weer ophangen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer