Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Na een Louis Vuitton iPhone-hoesje van 3800 euro zijn we nu wel even toe aan een goedkoper alternatief. Uiteraard willen we niet inleveren op kwaliteit en stijl. Daarom hier een top 10 van de beste, hipste en tofste hoesjes die het internet jou te bieden heeft.

Oud in een nieuw jasje

 ipaky-hardcase-screenprotector-iphone-rood

Dit jaar komt de rode iPhone 7s uit, om met je iPhone 6 mee te kunnen doen is er dit rode hardcase iPhonehoesje. Voor 19,95 is dit iPaky hoesje met screenprotector helemaal van jou. Met dit hoesje van licht-glanzend materiaal is je telefoon van alle kanten beschermd.

Lees ook: Goedkope iPhone beschermhoesjes

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Fris en fruitig

maoxin-tpu-softcase-iphone-6-watermeloen

Je bent helemaal fris en fruitig met dit TPU softcase iPhone-hoesje van Maoxin. Door de mix van plastic en siliconen is het hoesje van flexibel materiaal. Dit zorgt ervoor dat je iPhone beschermd is tegen stoten. Voor slechts 22,95 euro is dit zonnige en lenteproof hoesje te bestellen.

Leer

mofi-pu-leren-coating-hardcase-iphone-6-bruin

Dit hardcase iPhone-hoesje met leren coating van Mofi maakt van je iPhone een stoer accessoire. Door het stevige materiaal is je telefoon beschermt bij eventuele valpartijen. De prijs? 17,95 euro.   

Nieuw in een retro jasje

tpu-softcase-iphone-6-retro-camera

Een retro camera met de scherpe lens van een iPhone, ik noem het een win-win situatie. Dit TPU softcase iPhone-hoesje beschermt je telefoon bij iedere valpartij. Met de prijs van 9,95 euro is dit hoesje ook direct de goedkoopste uit de top 10. 

Knuffelbaar

wollen-schaap-hard-plastic-cover-iphone-6

Een schaap voor je iPhone, waarom ook niet? Wanneer je iPhone wel even een warme omhelzing kan gebruiken is dit hoesje ideaal voor jou. De wollige vriend beschermt je telefoon tegen krassen en ligt ook lekker zacht in de hand. Deze dierenvriend komt voor 19,95 jouw kant op gehuppeld.  

Met klasse

motomo-aluminium- geborstelde-hardcase-iphone-6

Leer en een wollige schaap, allemaal leuk en aardig, maar als je toch meer voor een luxe uitstraling gaat is dit iPhone-hoesje van aluminium echt iets voor jou. Door de geborstelde structuur en champagne kleur kun je met klasse stralen. 14,95 is de prijs.

Groene vingers

maoxin-tpu-softcase-iphone-6-cactus

Ga mee met de cactus-trend met dit softcase iPhone-hoesje. Dit hoesje is namelijk speciaal voor iedereen die geen cactus of telefoon in leven kan houden. Met de bescherming van de softcase kan je iPhone weer tegen een stootje en door de slijtvaste print blijft de cactus ook lang in je bezit.Voor 22,95 heb je deze groene bescherming in huis.

2 in 1 

imoshion-leren-backcase-2-pashouder-iphone-6

Ga voor extreem handig, mooi, en beschermt met dit iPhone-hoesje van Imoshion. Voor 34,95 kun je dit hoesje annex portemonnee aanschaffen. Dit iPhone-hoesje is van plastic met een laagje van echt schapenleer.

Ultra dun

imoshion-houtprint-ultra-thin-hardcase-iphone-6

Dit ultra dunne iPhone-hoesje met houtprint brengt je weer even terug in de natuur, met de voordelen van plasic uiteraard. Dit harde en stevige materiaal maakt deze hardcase mooi glad. Met een plastic hardcase is je iPhone goed beschermt tegen krassen, wel zo fijn. De prijs van dit hoesje is 24,95 euro.

Extra bescherming

nillkin-defender-serie-iphone-groen

Maak van je iPhone een kruising een tussen een Transformer en legervoertuig met dit groene hardcase iPhone-hoesje van Nillkin. Dit iPhone-hoesje is gemaakt van een combinatie van plastic en TPU, hierdoor heb je een schokproof en flexibel hoesje in één. Een beter beschermde iPhone zou je eigenlijk niet kunnen wensen. Voor 24,95 vliegt dit hoesje jouw kant op. 

Alle bovenstaande hoesjes zijn iPhone 6s hoesjes van iPhonehoesjes.nl.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer