Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPad Pro 12.9 uit 2018 is een van de betere en grootste tablet van Apple. De iPad Pro met abonnement biedt jou veel voordeel. Bekijk de specificaties en review en welke abonnementen mogelijk zijn. Kies zelf je internetbundel en maak altijd en overal gebruik van jouw favoriete tablet.

Apple iPad Pro 12.9 (2018) specificaties en review

De nieuwste Pro 12.9 (3e generatie) is sinds november 2018 verkrijgbaar. Een gloednieuw model met een modern ontwerp. Het IPS lcd-scherm is maar liefst 12.9 inch groot. Het beeldscherm heeft een resolutie van 2048 x 2732 pixels. Dit betekent comfortabel films kijken, documenten lezen, afbeeldingen bewerken, een e-book lezen en nog veel meer. Dankzij de Apple A12 Bionic chipset werkt deze tablet razendsnel. Dit wordt ook nog eens ondersteund door maar liefst 4GB of 6GB RAM geheugen.

Werk je regelmatig met de iPad, dan kun je kiezen uit een intern geheugen van 64 tot 512 GB. Voor ‘workaholics’ is er zelfs een versie met een intern geheugen van 1 terabyte verkrijgbaar. De 12mp camera maakt uitstekende foto's. Dit kan ook met de 7mp selfiecamera met gezichtsdetectie.

Over het geluid niks te klagen: de stereo luidsprekers (4 luidsprekers) produceren een uitstekend geluid. Verder is deze tablet uitgerust met Face-ID, Siri, iCloud service en USB 3.1. De 9720 mAh batterij heeft een gemiddelde accuduur van 10 uur. Dit model uit 2018 draait op het besturingssysteem iOS 12 (upgradebaar naar iOS 12.1).

Deze Apple iPad uit 2018 is ten opzichte van zijn voorgangers flink verbeterd. De snellere hardware en het grotere scherm maken dit model zeer aantrekkelijk.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

IPad Pro 12.9 met abonnement: wat kun je verwachten?

Gebruik je de iPad zakelijk of privé? Bij veel providers kun je kiezen voor een zakelijk abonnement. Maak je alleen in de thuissituatie gebruik van je iPad, dan sluit een gewoon abonnement beter bij jou aan. Wat kun je eigenlijk verwachten van een abonnement?

Je kiest een internetbundel. Afhankelijk van de aanbieder en jouw wensen bestaat deze uit 1 GB, 2 GB, 8 GB data of een andere internetbundel. Voor intensief gebruik raden we onbeperkt internet aan. Vaak zit hier ook nog een internetbundel voor de EU/VS bij. Zo kun je optimaal gebruik maken van je tablet. Veel mobiele providers bieden een abonnement inclusief iPad. Hierbij kun je kiezen voor de nieuwste iPad 12.9 Pro of een ouder model.

Tablet met sim-only abonnent

Heb je al een tablet, dan kun je uiteraard ook voor een sim-only abonnement kiezen. Je krijgt dan alleen een abonnement met internetbundel. Wil je ook nog bellen met de iPad? Dit doe je via verschillende apps zoals Telegram, Skype of Messenger. Hiervoor heb je dus geen abonnement met belminuten nodig.

Een abonnement sluit je af bij een van de bekende mobiele providers. Dit zijn onder andere T-Mobile, KPN, Vodafone of Tele2. Uiteraard zijn er nog veel meer mobiele providers waaruit je kunt kiezen.

Het goedkoopste abonnement voor je tablet

Hoe vind je de goedkoopste iPad Pro 12.9 met abonnement? Door goed met elkaar te vergelijken. Vergelijk iPads met abonnementen met elkaar. Kies uit een apparaat met abonnement of een losse tablet. Dit hangt helemaal van jouw persoonlijke wensen af. We kunnen in ieder geval zeggen dat je met vergelijken veel geld kunt besparen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer