Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft haar Apple Store-app een update gegeven. Met deze app wordt een stuk makkelijker om de voorraad in de winkel te checken, dit is ideaal voor iedereen die binnenkort weer een nieuwe iPhone wilt aanschaffen.

voorraad van jouw gewenste iPhone is nu namelijk veel duidelijker te zien, je hoeft dus niet meer eindeloos te zoeken naar de gewenste informatie van jouw locatie.

Lees ook: Leer meer in de Apple Store

Met de komst van nieuwe iPhone 7s, 7s Plus (update: deze toestellen zijn het niet geworden, naast de iPhone 8 is er de iPhone 8 Plus en de iPhone X gekomen) en iPhone 8 bereidt Apple zich langzaam maar zeker voor op de de lancering en dus grote drukte in de Apple Store. Met de update van de Apple Store-app is het mogelijk om vanuit één helder overzicht in één oogopslag de voorraden te checken. Zo kun je bijvoorbeeld zien of de iPhone 7 Plus in het zwart direct leverbaar is, of dat je beter morgen even langs kunt gaan.

Lees ook: Apple Store Fifth Avenue in New York pas eind 2018 open

De app laat de voorraad zien van de meest dichtstbijzijnde winkels. Voor alle Apple-liefhebbers die dichtbij een landsgrens wonen is dit ideaal, want de app toont ook de voorraden van winkels in België, Frankrijk en Duitsland. Na het reserveren van je iPhone, kun je direct in de auto springen om je nieuwe gadget op te halen.

Wat ook een handige toevoeging aan de app is, is de mogelijkheid om direct met Touch ID te betalen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer