Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De speakers van iPhones worden steeds beter, maar soms is het fijn om het geluid wat harder te kunnen zetten. Via deze tip haal jij alles uit het geluid van jouw speaker en zorg je ervoor dat meer mensen de muziek via de iPhone goed kunnen horen.

Een van de grootste muziekapps is natuurlijk Spotify. Spotify mikt op 200 miljoen gebruikers  aan het eind van dit jaar. Ideaal binnen Spotify zijn de standaard afspeellijsten. Leuk voor een feestje, want hierin is voor ieder wat wils en voor elke mood is er wel een afspeellijst. Wil je deze nou ook luider beluisteren dan je op dit moment denkt dat mogelijk is? Dat kan! Eigenlijk is het maar een kleine instelling die ervoor zorgt dat het geluid van je speakers net iets luider is dan daarvoor. 

Tip: Losse iPhone toestellen op prijs vergelijken

Muziek luider afspelen

  • Zet je favoriete lied aan
  • Ga naar instellingen
  • Klik op ‘muziek’
  • Klik op ‘equalizer’
  • Zet de equalizer op de stand ‘laat op de avond’

Wanneer je deze instelling hebt aangevinkt, wordt de muziek harder afgespeeld dan voorheen.

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om meer geluid te krijgen uit je iPhone. Uiteraard is er ook de optie om bluetooth speakers te kopen. Een bluetooth speaker is makkelijk aan je iPhone te koppelen en zorgt voor veel geluid. Er zijn waanzinnig veel verschillende bluetooth speakers. Wil je nog geen bluetooth speaker kopen, maar wil je wel dat je geluid harder wordt afgespeeld? Geen probleem! 

Een leuke truc is om je iPhone in een glas, vaas of bus Pringles te zetten. Hierdoor wordt het geluid ook harder. Voor het versterken van het geluid maakt de materiaalkeuze niet echt uit. Door de vorm wordt het geluid versterkt. Ideaal als je dus geen bluetooth speaker hebt. En natuurlijk heb je nooit het probleem dat deze niet opgeladen is.

Vergelijk zelf op prijs: mobiele abonnementen met alle iPhone toestellen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer