Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 4 – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 4 geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 4 kunt verwachten en hoe je de telefoon het beste gebruikt. De handleiding voor de iPhone 4 is in het Nederlands beschikbaar en werd bij elke iPhone 4 geleverd. Wij hebben deze handleiding nog steeds online beschikbaar voor je, om in te kijken of te downloaden. Deze handleiding is in feite een korte gebruiksaanwijzing die je snel inzicht geeft in het gebruik van de iPhone 4, de belangrijkste functies en eigenschappen. Gemakkelijk en snel om door te lezen.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 4 is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4. Deze Engelstalige handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met iOS 8.4

Kies de gebruiksaanwijzing (Nederlands / Engels) die je wilt inkijken / downloaden:
Verkorte handleiding iPhone 4 (Nederlands)
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

iPhone 4 – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer