Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In heel 2018 kun je de accu van je iPhone laten vervangen door Apple voor maar 29 euro. Voorheen kostte dit 89 euro dus reden genoeg om hier dieper op in te gaan. Lees hier of jouw iPhone in aanmerking komt voor deze iPhone-accureparatie aanbieding.

De laatste weken stroomt onze inbox vol met vragen over het verband tussen de snelheid en de accusterkte van iPhones. Diverse onderzoeken wezen uit dat er namelijk een sterk verband blijkt te bestaan tussen beide aspecten. Hoe beter de iPhone accu is, hoe sneller het toestel is. 

Komt mijn iPhone in aanmerking voor deze accu aanbieding?

Apple erkende dit min of meer en boodt een fikse korting aan op het vervangen van de iPhone accu’s. In plaats van 89 euro kan jij nu voor 29 euro terecht voor een complete accu vervanging. Deze iPhone modellen komen in aanmerking voor deze aanbieding van Apple:

Hoe weet ik dat mijn iPhone accu aan vervanging toe is?

Daar hebben wij een handig trucje voor! Het is namelijk wel zo fijn om even te checken of jouw iPhone accu wel of juist niet aan vervanging toe is. Er zijn diverse iPhone apps in de Apple Store waarmee je de huidige accu kwaliteit kunt meten. Een van de meest betrouwbare en gratis apps is Battery Life. De app zelf spreekt voor zich en geeft een groen, oranje of rood signaal af op basis van de accu kwaliteit. Met een rood signaal raden wij jou zeker aan om gebruik te maken van deze aanbieding. Dit zal de snelheid en kwaliteit van de iPhone sterk verbeteren. Je kunt natuurlijk ook je accu laten vervangen als hij groen is, deze keuze ligt volledig in jouw handen. 

Lees ook: Batterij van een iPhone of iPad kalibreren voor een langere levensduur

Waar moet ik heen om mijn iPhone accu te laten vervangen?

Het beste kun je direct richting een fysieke Apple Store of een erkende reseller gaan. De Apple Stores bevinden zich in Amsterdam, Haarlem en Den Haag en een lijst met alle officiële resellers vind je op Apple website. 9 van de 10 keer zal de accu direct in de winkel vervangen worden terwijl je wacht. Nu de prijs sterk is gezakt kan het zo zijn dat je wel even geduld moet hebben door de toegenomen vraag.

Apple heeft overigens aangegeven dat de aanbieding van 29 euro per accuvervanging geldt voor heel 2018. Daarnaast geldt de aanbieding voor één accuvervanging per telefoon. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer